Op locatie
Ervaringsgerichte Therapie Apeldoorn zet therapeuten in op locatie. Door de steeds maar voortdurende economische druk wordt het voor veel instellingen steeds moeilijker om gespecialiseerde therapeuten  vast in dienst te nemen. Veel fte’s vallen weg en daarmee komen de mogelijkheden om de cliënt kwalitatief hoge en gespecialiseerde zorg te kunnen bieden steeds verder onder druk te staan.

Ervaringsgerichte Therapie Apeldoorn speelt daar op in door in de regio therapeuten in te zetten waar en wanneer nodig. Wél de behandeling, níet vastzitten aan contracten!

Kortdurende modules
Zo heeft Ervaringsgerichte Therapie Apeldoorn kortdurende modules die per module ingezet kunnen worden binnen de instelling. Is er ruimte over in het programma van de cliënten en behoefte aan  bijvoorbeeld een specifiek behandelaanbod eetproblematiek, wij kunnen deze op korte termijn aanbieden.  Onze modules zijn kant en klaar, maar flexibel genoeg om aan te passen aan specifieke doelgroepen en het bestaande behandelaanbod.

Behandeling op maat
Daarnaast is het mogelijk om op Uw locatie, maar ook op onze eigen locatie in Apeldoorn, de cliënt een behandeling op maat aan te bieden. Ook een observatietraject behoort tot de mogelijkheden. Een specifieke observatievraag, behandelindicatie of doelstelling? Wij zetten de juiste therapeut of therapie in, daar waar het nodig is.

Projecten
Als derde mogelijkheid kunt u Ervaringsgerichte Therapie Apeldoorn inhuren om een uniek (behandel)project op te laten zetten. Een theatervoorstelling maken met en voor cliënten? De communicatie verbeteren op de werkvloer? Omgaan met lastige klanten? Wij verzorgen de kennis en kunde om dit tot een succes te maken!

Arbeidsgerelateerde problematiek
In onze samenwerking met bedrijfsmaatschappelijk werk en bedrijfsartsen verzorgt Ervaringsgerichte Therapie Apeldoorn maatwerk op uw locatie en onze eigen locatie. De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van angst en spanningsklachten. Zo hebben wij een kortdurende module ontwikkeld die zich specifiek richt op het behandelen van burn-out en spanning- en emotieregulatie.

 

 

 

 

© Ervaringsgerichte therapie | realisatie: Pulso reclame