Cliënten van Ervaringsgerichte Therapie Apeldoorn worden verwezen door huisartsen, samenwerkende psychotherapeuten of andere hulpverleners en zorginstellingen in de geestelijke gezondheidszorg. Ook kun je op eigen initiatief je aanmelden door bijvoorbeeld het contactformulier in te vullen op deze website.


Onder het kopje; De behandeling, kun je meer lezen over hoe de behandeling er doorgaans uitziet.

 

 

"Ik heb een klein jaartje bij Melanie in therapie gezeten. Ik was in het begin nogal zenuwachtig, heel erg onzeker en wist totaal niet wat ik moest verwachten. Melanie stelde mij binnen één sessie helemaal op mijn gemak. Ze is ontzettend lief en heeft een heel groot hart. Ze luistert aandachtig naar je, niks is te gek! Ze bespreekt samen de dingen met je en maakt het je comfortabel. In een jaar tijd ben ik van een klein onzeker meisje naar een zelfverzekerde jonge vrouw gegaan. Zoals ik vaker heb gezegd, iedereen zou een Melanie in zijn/haar leven moeten hebben!"

 

 

"De ruimte waar Melanie haar praktijk heeft is ruimtelijk overzichtelijk en licht. Het is een fijne ruimte waar je je meteen thuis voelt. 
Melanie zorgt er voor dat je je op je gemak voelt. Ze heeft al haar aandacht voor je, ze is er helemaal voor jou! 
De reden dat ik koos voor ervaringsgerichte therapie is het niet alleen maar hoeven praten, maar ook doen ervaren en dus doen. Hoe spannend ik dat soms ook vond. Melanie zorgt er voor dat er een juiste en goede balans tussen praten/ervaren maar ook een stukje theoretische uitleg. Ik dacht dat de therapie en Melanie twee aparte dingen waren. Maar eigenlijk zorgt Melanie er voor dat deze therapievorm werkt omdat ze alles in elkaar integreert. Dat voelt prettig en natuurlijk."
 
 
 
"Ik kwam bij Melanie met angst- en paniekklachten als gevolg van heftige gebeurtenissen in mijn prive-leven. Ze heeft mij ontzettend goed begeleid in het verwerken hiervan en heeft me geholpen inzicht te krijgen in de oorsprong van mijn angst- en paniekklachten en hoe hiermee om te gaan. Ik heb mijzelf beter leren kennen en ben hierdoor enorm gegroeid. Melanie's benadering is persoonlijk en voelt vertrouwd!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Ervaringsgerichte therapie | realisatie: Pulso reclame